/fusion_text]

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας – δημιουργία όμορφης Ιστοσελίδας για κάθε επιχείρηση

Kατασκευη ιστοσελιδων  PBweb.gr.  Παντρεύουμε τη δημιουργία, τη λειτουργικότητα, τις ανάγκες σας για ένα όμορφο και φιλικό website με design & style. Μοντέρνο web design, μοντέρνα κατασκευή ιστοσελιδας για  επαγγελματίες,  για επιχειρήσεις,  για καταστήματα και eshop με στόχο το σωστό περιεχόμενο και τη σωστή κατηγοριοποίηση.  Στην PBweb.gr  δημιουργούμε δυναμικές ιστοσελίδες με focus  την καλύτερη και δυναμική εικόνα προς τον επισκέπτη-πελάτη. H ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους web designers, και δίνει  προσωπική έμφαση στις  έννοιες WEB DESIGN,  INTERNET MARKETING, με ΕΜΠΝΕΥΣΗ και ΔΗΜΙΟΥΡΓIKOTHTA για το ιδανικότερο website αποτέλεσμα!

Δώστε έμφαση στην εικόνα σας! Αξιοποιήστε τους πελάτες σας ! Δείτε την επιχείρηση σας να απογειώνεται με το δικό σας μοναδικό στυλ και πελατολόγιο. Aξιοποιήστε τις υπηρεσίες και τις συνεργασίες σας με φωτογραφίες που προσελκύουν. Αξιολογίστε την επαγγελματική σας εμφάνιση με το ανάλογο φωτογραφικό υλικό. Εμπιστευτείτε μας! Φροντίζουμε προσωπικά για τη μοναδικότητα σας.  Φωτογραφίζουμε υπέροχες φωτογραφίες για τις ιστοσελίδες, για social media, για eshops  για μια τέλεια ανοδική επαγγελματική πορεία. Φωτογράφιση χώρων και προιόντων.

Όσο ο τουρισμός αυξάνεται τόσο πιο δύσκολο είναι να ξεχωρίσει μια μονάδα από το σύνολο. Γι’ αυτό πρέπει να γίνετε ανταγωνιστικοί! Mη μένετε στάσιμοι και χάνετε πελάτες! Η κάθε μονάδα αρχικά,  διαφοροποιείται μέσα από την ταυτότητα της, την ωραία και φροντισμένη  εικόνα της,  για να φέρετε τον επισκέπτη στο site σας. Ένα όμορφο site ξενοδοχείου μπορεί να τραβήξει κάθε επισκέπτη και να τον κρατήσει ώρες να εξερευνά το χώρο, επιλέγοντας δωμάτιο ή κοιτώντας τους χώρους του ξενοδοχείου. Δώστε έμφαση στην εικόνα σας.  Η κατασκευή και η δημιουργία ενός δυναμικού σύχρονου site είναι απαραίτητη  προυπόθεση για να προχωρήσει κάποιος και να ενταχθεί στις σύγχρονες απαιτήσεις καθώς σας βοηθάει να αυξήσετε τα έσοδα της επιχείρησης σας.

Η εταιρεία μας η PBweb.gr  σας εγγυάται τη δημιουργία σωστού σχεδιασμού,  ενός φιλικού, λειτουργικού και εύκολου διαχειριστικά  responsive site,  υψηλών απαιτήσεων χωρίς μεγάλο κόστος για να μπείτε δυναμικά στον κόσμο του διαδικτύου.  Σας προτείνουμε τον ιδανικότερο τρόπο για να αναβαθμίσετε το χώρο σας. Σας προτείνουμε ιδέες  πως θα αναβαθμίσετε  το brand σας καθώς και σας δίνουμε λύσεις για να αξιοποιήσετε εσείς τους πελάτες σας!

.

#1 Online σύστημα κρατήσεων-Hotel booking system

Η  μοναδική οικονομική λύση για τις απευθείας κρατήσεις για ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα διαμερίσματα. Η BookOnlineNow είναι μια εταιρία ανάπτυξης λογισμικού (Software House) με εξειδίκευση στον Τουρισμό και συγκεκριμένα σε συστήματα Online Κρατήσεων και Online Distribution για Ξενοδοχεία και Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα.

Περισσότερα από 2,500 ξενοδοχεία σε 45+ χώρες και γραφεία εκτός Ελλάδας, στην Αμερική, Βραζιλία, Μέση Ανατολή, Κεντρική Ευρώπη, Αφρική και Τουρκία έχουν εμπιστευτεί το μοναδικό εύχρηστο σύστημα κρατήσεων για ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα διαμερίσματα. Η εμπειρία της εταιρείας διευρύνεται συνεχώς και καλύπτει ανάγκες και απαιτήσεις για κάθε τύπου και κατηγορίας σε καταλύματα, από Διεθνείς Αλυσίδες, Ανεξάρτητα City, Resort & Boutique Hotels, μέχρι Vacation Rental Villas και Διαμερίσμα.Τα τελευταία δύο χρόνια η εταιρεία δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα. Περισσότερα από 600+ ξενοδοχεία έχουν εμπιστευτεί ήδη την εταιρεία για το μοναδικό οικονομικό σύστημα κρατήσεων όπως Resorts, Πολυτελή ξενοδοχεία, Studio, Villas .

Σύστημα online κρατήσεων για ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα διαμερίσματα. Μηχανή κρατήσεων για εύκολη και γρήγορη διαχείριση των online κρατήσεων σας.

Αυξήστε τις απευθείας κρατήσεις σας!

 Hotel Channel Management

Η υπηρεσία Hotel Availabilities Channel Management (https://hotelavailabilities.com) παρέχεται για ενιαία διαχείριση όλων των καναλιών του ξενοδοχείου σας.

Με την υπηρεσία Channel Management:

 • Διαχειρίζεστε τις τιμές, διαθεσιμότητα και κρατήσεις στα κανάλια από μία μόνο πλατφόρμα
 • Όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου σας είναι διαθέσιμα και για απ’ ευθείας κρατήσεις και για κρατήσεις μέσω όλων των καναλιών.
 • Βάζετε διαθεσιμότητα που είναι κοινή για το δικό σας Online Booking Engine και για όλα τα κανάλια με τα οποία συνεργάζεστε. Π.χ αν το κατάλυμά σας διαθέτει 10 δωμάτια, και τα 10 είναι διαθέσιμα για όλους. Όταν γίνεται μία κράτηση είτε απ’ ευθείας έιτε μέσω οποιουδήποτε καναλιού κρατήσεων, η διαθεσιμότητα μειώνεται κατά 1 δωμάτιο για όλους.
 • Μπορείτε να διαχειριστείτε το κάθε κανάλι ξεχωριστά (τιμές, διαθεσιμότητες και περιορισμούς).
 • Υποστηρίζει όλα τα έξτρα πεδία τα οποία μας παρέχει το κάθε κανάλι (τιμή επιπλέον ατόμου, χρήση του δωματίου ως μονόκλινο, κλπ).
 • Αποφεύγετε τις διπλοκρατήσεις.

Στατιστικά από τα ξενοδοχεία που έχουμε βάλει με Channel Management η απόδοση των online κρατήσεων από τα κανάλια και τις απευθείας κρατήσεις Online ανεβαίνει τουλάχιστον 15% το οποίο σημαίνει ότι πέρα από την ευκολία και αυτοματοποίηση διαχείρισης των καναλιών , θα δείτε και άμεση απόσβεση των εξόδων συνδρομής.

"

Στατιστικά από τα ξενοδοχεία που έχουμε βάλει με Channel Management η απόδοση των online κρατήσεων από τα κανάλια και τις απευθείας κρατήσεις Online ανεβαίνει τουλάχιστον 15% το οποίο σημαίνει ότι πέρα από την ευκολία και αυτοματοποίηση διαχείρισης των καναλιών , θα δείτε και άμεση απόσβεση των εξόδων συνδρομής.

[/fusion_text]
https://calliaretreatsuites.book-onlinenow.net/index.aspx?Page=3
 • Κρατήστε τους επισκέπτες στο site σας
 • Αυξήστε τα κέρδη σας
 • Απευθείας κρατήσεις με 3 βήματα
 • Εύκολο, γρήγορο, συμβατό με όλες τις συσκευές
 • Ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα PCI
 • Τεχνική υποστήριξη
 • Οικονομική λύση
0

Επικοινωνήστε μαζί μας!

[/fusio