• Σχεδιασμός και κατασκευή responsive ιστοσελίδας 2016
  • Δημιουργία Λογότυπου, επιγραφής μαγαζιού Web site με βασικό γνώμονα το web design & development
  • Επιμέλεια κειμένου

 

Ειδη βάπτισης, γάμου, shop από το κατάστημα στο Περιστέρι Εμπνεύσεως Ποίησις. Όλα για τη Βάπτιση, το Γάμο και κάτι ακόμα…Βαπτιστικά είδη, ρούχα, οικονομικά βαπτιστικά πακέτα, είδη γάμου, μοναδικά χειροποίητα στέφανα γάμου,οικονομικές μπομπονιέρες, προσκλητήρια, λαμπάδες για βάπτιση και γάμο, καθώς και μοναδικά χειροποίητα δώρα για όλες τις εποχές του χρόνου.

Η φιλοσοφία του καταστήματος μας με είδη βάπτισης και γάμου, Εμπνεύσεως Ποίησις στο Περιστέρι είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για ονειρεμένες βαπτίσεις και ιδέες για γάμο, που ξεχωρίζουν για το στυλ και την αισθητική τους.

Με συνέπεια και προσωπική εξατομικευμένη φροντίδα βρίσκουμε ακριβώς αυτό που αναζητάτε για τη βάπτιση του παιδιού σας ή το γάμο σας. Μέσα από μια μεγάλη γκάμα επώνυμων νέων προϊόντων και ειδών βάπτισης και γάμου όπως: οικονομικά βαπτιστικά ρούχα για όλα τα στυλ, πρωτότυπα, μοντέρνα, ρομαντικά, κλασικά, vintage είδη για προσκλητήρια βάπτισης και γάμου, μπομπονιέρες, πρωτότυπες λαμπάδες για βάπτιση και γάμο από θαλασσόξυλα, κεριά και πολλές ακόμα ιδέες για στολισμό και διακόσμηση της εκδήλωσης σας στις καλύτερες και οικονομικότερες τιμές της αγοράς.Όλα μπορείτε να τα βρείτε στο κατάστημα μας στο Περιστέρι Εμπνεύσεως Ποίησις.