• Δημιουργία εταιρικής ταυτότητας
  • Logo design
  • Σχεδιασμός και κατασκευή responsive ιστοσελίδας-Custom Web design & development
  • Επιμέλεια και διαχείριση του website
  • url: myweddingstar.gr

On line περιοδικο Γαμου

Profile  myweddingstar.gr

O γάμος. Ο γάμος που ονειρεύομαι…Νέες ιδέες γάμου, νυφικά φορέματα, διακοσμηση στολισμός δεξίωση γάμου. Οnline περιοδικό γάμου.

Μια διαδραστική online ιστοσελίδα γάμου με καινοτόμες ιδέες, δημιουργικές προσεγγίσεις από τους επαγγελαματίες ειδικούς του γάμου για τη σύγχρονη νύφη και γαμπρό.

Κάθε ζευγάρι είναι μοναδικό έχει το δικό του άστρο. Το άστρο του γάμου σας,  είναι η δική σας ιστορία γάμου η δική σας λάμψη. Η κάθε εκδήλωση γάμου είναι μοναδική και αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλούς. Έτσι όταν έρθει η ώρα και πείτε ναι στο μεγάλο βήμα, μην ανγχωθείτε.  Ελάτε να συμπορευτείτε μαζί… και να κάνετε  τα όνειρα σας… πράξη.

Ζήστε το όνειρο σας! Ο γάμος είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής.

Οι προτάσεις του  myWeddingStar είναι πηγή έμπνευσης για αυτούς που αναζητούν να βρούν  βοήθεια στο ξεκίνημα αυτού του μαγικού κόσμου. Αφεθείτε στο παραμύθι σας… Είτε θέλετε έναν πολυτελή γάμο γεμάτο τριαντάφυλλα και πολυελαίους, είτε θέλετε έναν απλό γάμο ή μια μικρή τελετή δεξίωσης με λίγα άτομα, το  περιοδικό myWeddingstar έχει τον τρόπο να σας δείξει ότι,  όλοι οι γάμοι είναι λαμπεροί. Διαβάζοντας Οnline, τις τάσεις και το στυλ ενός Γάμου, ρομαντικός, μοντέρνος, κλασικός προτάσεις, θα βρείτε ιδέες από έμπειρους έλληνες επαγγελματίες που θα καλύψουν πλήρως τις ανάγκες σας, για να είναι η εκδήλωση σας επιτυχημένη στο budget που θέλετε να διαθέσετε. Επίσης, στο περιοδικό myweddingstar,  θα δείτε όλες τις πρόσφατες δημιουργίες ελλήνων και ξένων σχεδιαστών νυφικών αλλά και νυφικά από τους πιο γνωστούς οίκους, σαν αφετηρία για να βρείτε το δικό σας Ιδανικό Νυφικό.

Επιπλέον στο online περιοδικό γάμου θα βρείτε όλους τους επαγγελαματίες  Γάμου όπως: Φωτογράφους γάμων για να αποθανατίζουν τις μοναδικές στιγμές και να κινηματογραφήσουν τη βραδιά σας.   Ιδέες για το Γαμπρό, με τα ωραιότερα ανδρικά κοστούμια για τη γαμήλια του εμφάνιση. Οργάνωση, στολισμός, διακόσμηση, δεξίωση γάμου, μπομπονιέρες και προσκλητήρια. Η δεξίωση γάμου μπορεί να γίνει σε κτήμα, σε εστιατόριο,  με catering στο σπίτι, σε ξενοδοχείο, σε παραθαλάσσιο χώρο, πάρτυ.  Όλα για το  γάμο  μόνον εδώ.

myWeddingStar.gr