• Σχεδιασμός και κατασκευή custom responsive ιστοσελίδας
  • Web site design & development
  • Kείμενα |Διαχείριση ισστοσελίδας 
  • Φωτογράφιση χώρων 
  • url: systemadicucina.gr

Systema di Cucina. Έπιπλα κουζίνας σχεδιασμένα…για μια ζωή!

Η εταιρεία «Systema di Cucina» και οι συνεργάτες της δραστηριοποιούνται στο χώρο εμπορίας οικιακού εξοπλισμού, με εξειδίκευση στο μοντέρνο έπιπλο κουζίνας, στο κλασικό έπιπλο κουζίνας,  στη ντουλάπα υπνοδωματίου και παιδικού – εφηβικού δωματίου. Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις εξοπλισμού, σχεδιαστικές προτάσεις, παροχή ηλεκτρικών και υδραυλικών σχεδίων και μεγάλη ποικιλία από εξαρτήματα για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών του σύγχρονου σπιτιού.

Με τους εξειδικευμένους τεχνίτες και διακοσμητές εσωτερικού χώρου που διαθέτει, προσφέρει πλήρη υποστήριξη στους πελάτες της, σε όλες τις φάσεις του έργου, από τη μελέτη του χώρου και την παρουσίαση των προτάσεων έως και την παράδοση του εξοπλισμού και την τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση.

Ανακαινιση κουζινας. Ολοκληρωμενες ιδεες ανακαινισης για ολο το σπιτι.

Επίσης η  εταιρεία Systema di Cucina αναλαμβάνει την ανακαίνιση του χώρου της κουζίνας σας καθώς και τις ντουλάπες των υπνοδωματίων σας. Προσφέρονται ολοκληρωμένες λύσεις και ιδέες ανακαίνισης με τους έμπειρους συνεργάτες της ώστε,  να διευκολύνει και να αποφορτίσει τον πελάτη από εξειδικευμένου τύπου εργασίες. Ζητήστε προσφορά! Ολοκληρωμένα πακέτα ανακαίνισης για την κουζίνα σας, τα ντουλάπια των υπνοδωματίων, εσωτερικές πόρτες και παιδικό δωμάτιο.